Η εταιρεία

Με την πολύχρονη εμπειρία της στην κατασκευή, την αποκατάσταση και την εκμετάλλευση ακινήτων κάθε είδους (διαμερίσματα, ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, επαγγελματικοί χώροι, κτλ.), η THERISSO αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Οι καθετοποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της εξασφαλίζουν την καλύτερη και προσανατολισμένη στην αξία, διαχείριση της ακίνητης περιουσίας τους.

Η THERISSO A.E. διακρίνεται από το 2012 και στην
ανάπτυξη έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), κυρίως φωτοβολταϊκών συστημάτων με προοπτική επέκτασης και στα αιολικά έργα. Επενδυτής σε ΑΠΕ η ίδια, με χαρτοφυλάκιο που φτάνει τα 200MW, κατέχει την υλοποίηση έργων πράσινης ενέργειας «με το κλειδί στο χέρι» – από την αδειοδοτική διαδικασία μέχρι τη λειτουργία του συστήματος και την παράδοσή του στον ιδιοκτήτη του ή και τη μετέπειτα παρακολούθηση της λειτουργίας και τη συντήρηση του συστήματος.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της THERISSO, με την πολυετή εμπειρία και την άρτια τεχνογνωσία στα επιστημονικά και επιχειρηματικά πεδία που δραστηριοποιούνται, εφαρμόζουν λύσεις προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της και ενεργούν πάντα προς το συμφέρον τους, γεγονός που μας επιτρέπει να δημιουργούμε πολύχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης. 

Kαι λίγη ιστορία:

 

H εταιρεία πήρε το όνομά της από το ομώνυμο ιστορικό χωριό Θέρισο του νομού Χανίων που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα διάφορα επαναστατικά κινήματα της Κρήτης του 19ου αιώνα, με κυριότερο το ομώνυμο κίνημα εναντίον της αρμοστείας του πρίγκιπα Γεωργίου, με ηγέτη τον Ελευθέριο Βενιζέλο.
Το Θέρισο βρίσκεται 16 χλμ νότια της πόλης των Χανίων, ενώ σε κοντινή απόσταση από το χωριό βρίσκεται το φαράγγι «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

 

Γιατί THERISSO;

Η ίδια η εταιρεία είναι σημαντικός επενδυτής στους τομείς της ακίνητης περιουσίας και των ενεργειακών έργων, οπότε διαχειρίζεται τις επενδύσεις των πελατών της με την ίδια φροντίδα και αποτελεσματικότητα.

Τηρώντας τους κανόνες εμπορικής πολιτικής  προς τους πελάτες της, η THERISSO σέβεται απόλυτα τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και τους χρόνους παράδοσης κάθε έργου.

Η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει και η ευρεία γκάμα των έργων που έχει αναλάβει, έχει εφοδιάσει τη THERISSO με τη γνώση πάνω σε πρώτες ύλες, συστήματα και υπηρεσίες που εγγυώνται διάρκεια στο χρόνο και λιγότερες φθορές και αντικαταστάσεις.

Καθοδηγούμε τους επενδυτές μας και συνεργαζόμαστε μαζί τους μέχρι να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη επενδυτική στρατηγική και στη συνέχεια, να δημιουργήσουμε τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την επίτευξη των στόχων.